Balada potoků

Balada potoků

Anotace: ...

Hlasy čirých potoků jež důvěrně znám,
slova jejich vryty v duši své mám,
a když pak jednou v noci té temné
žalostný zpěv ze sna probere mne,
naslouchám stenům čirých dálek,
jak nářkům - pláči dávných válek...
Autor Eleonore, 17.07.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Pevya, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí