Smrt

Smrt

Anotace: 13.7.2009 odpoledne skončil život našemu kocourovi. Bohužel se to stalo...

Sbírka: Padáčky pampelišky

Už se nikdy nevrátíš,
odešel si tam, kam každý jednou musí,
ó Bože, proč nás tam tak nutíš?

Zemřel si s úctou,
tvůj čas přišel brzy,
přišel si na rozloučenou,
nepřekročil si tu pomyslnou mezi?

Život si měl krásný a dlouhý,
mnoha tvorům život si dal,
určitě byly naplněné tvé kočičí touhy,
a teď musíš v životě pokračovat dál.

Ať je ti na Onom světě hezky.
Autor modrooká, 17.07.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: destovecka, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budiž mu zem lehká

17.07.2009 13:02:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí