SEN

SEN

Anotace: Báseň o mém snu v reálu tolik kýženém!

Šílený tanec lidé hoří plameny
rytmus bolest dá
svorně pálíme ta hnusná těla
tolik jsou vypasená

Závist ti překročí hranice mezí
ty hoříš víc než já
nový věk po nemocích volá
nikdo ti nedá kolik má

Procitám ze sna procitám ze sna
viděl jsem ohnivý lidský soud
dívám se znovu do ulic města
vše při starém je napořád!

Já už vím že na věci nic nemění
můj sen a mé ohnivé zatmění

Život je pravidelný kruh
jak znuděný je to tvar
slyšíš ten zvuk něco se chystá
chci cítit zas ten žár

Šílený tanec lidé hoří plameny
rytmus bolest dá
jen klidně stůj si pochodeň lidská
v ruce zápalky svírám

Já už vím že na věci to pozmění
Váš sen a Vaše velké zatmění!
Autor Orlok, 07.11.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím není to můj styl ale hrozně mi to připomíná existencionalismus, jinak určitě je to moc talentovaný kousek...jinak děkuji za komentáře to jest od tebe milé drahý.-)))

17.08.2006 22:41:00 | Brenda Monique

Napsal bys také něco pro mě?.-)

17.08.2006 22:41:00 | Brenda Monique

Myslíš, že ten požár očistí samotné lidstvo? V trýznivém zmítání bolestného tance?

07.11.2005 20:47:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí