Barva

Barva

Anotace: Jaká je barva smrti...?

Barva

Uvažuji o barvě pro život,
a napadá mě,
černá.
Uvažuji o barvě pro smrt,
a napadá mě,
bílá

černá rakev vyzdobená bílou krajkou,
černý hrob vyzdobený bílými květy,
bílé tváře pobledlých svatebčanů,
oděných v černé,
smutečních hostí

bílá peřinka dítěte,
na něž kněz v bílou oděný lije vodu,
a černé kadeře maminčiných vlasů,
tě hladí po bledé tváři,
a pláče
Autor Uldor, 07.11.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc zváštní úvahy....hezká báseň...100

12.01.2006 17:54:00 | Trdlo

Zaujala.

08.11.2005 10:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí