Poslední z...

Poslední z...

Anotace: motýl proletěl okolo mě...v noci... a hvězda spadla...ve dne...

Poslední z motýlů
letěl krajinou.
Letěl sám
a bez pomoci.

Poslední z hvězd
byla jedinou.
Jedninou,
co znala světla noci.

Když i poslední ze sluncí zaniknou.
Když i poslední svíce zhasne.
když zbavíš se poslední naděje,
tva duše dolů klesne.
Tam kde v drogovém šílenství
tančíš valčík s dáblem.
A ovládaná tajemstvím
pak zpíváš o štěstí tajně...
Autor urcite.me.neznas, 18.07.2009
Přečteno 208x
Tipy 5
Poslední tipující: Caracol, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokud se zpívá, ještě se nezemřelo ;-)

17.08.2009 00:33:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí