V oceánech snů, v mořích touhy

V oceánech snů, v mořích touhy

Anotace: ... no comment ... :o(

V oceánech snů a v mořích touhy
na lodi bez plachet bez cíle pluji,
bezradnost maluje na nebe čmouhy,
vlny mě zanáší k tajemné sluji.

Pádlovat nemusím, již marné jsou vzdory,
směr mi již dlouho neříká pane.
Ve sluji kde padly všechny mé vzory
co má se stát taky se stane.

Ve sluji gilotina od firmy Láska,
těší se až všechno ukončí prudce.
Prohrál jsem s láskou co říká si sázka.
Místo mé hlavy setne mi srdce.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 19.07.2009
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejvíc mě oslovil závěr

02.09.2009 16:33:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí