Spadla slza

Spadla slza

Anotace: Návod na naději

Spadla slza

Spadla slza z tvého oka
Spadla slza do potoka
Ten proud odnáší všechen žal
Tak kdopak by se slzy bál

Oči vzhlíží k nebi vzhůru
Rty se hýbou v smutném chóru
V tom chóru cítit všechen žal
Co osud do srdce nastřádal

Vyzpíváš své srdce hvězdám
Tím dáš sbohem hořkým slzám
Vyzpíváš své srdce mrakům
Tím dáš sbohem špatným rokům

Pak rozlije se v srdci klid
A můžeš zas o lásce snít
A když usuší se všechny slzy
Víš že štěstí přijde brzy
Autor veronicie, 19.07.2009
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: 4LJFilip, Caracol, jedam, N.Ryba, Bíša, Psavec, Paulín, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, nadějná, pravdivá

06.08.2009 20:42:00 | Caracol

Pěkná básnička

19.07.2009 20:42:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí