Nic

Nic

Anotace: ...

Nic víc než pouho pouhé nic,
jsem já...
Nic víc, než stín
její, Tvůj...každého z vás...

Stín je duše,
co nekrvácí,
stín je tmavý kout,
kde slunce nevychází...

Nic víc než vzduch,
jsem já...
Nic víc než nic,
co je všude kolem nás...

Nikdo nevidí,
nikdo neslyší
tichý,
smutný pláč...
Autor Aniba, 21.07.2009
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: viki1, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí