Den za dnem

Den za dnem

Anotace: .:standart:.

Den za dnem vstávám,
den za dnem jdu spát,
den za dnem proklínám,
když není o co stát.

Den za dnem čekám,
den za dnem v nicotě,
další den jsem tu sám,
zuby drkotám, živote?

Den za dnem se ptám,
kam jsi se ztratil,
den za dnem tě hledám,
kéž by ses mi vrátil.

A přines mi duši zpět,
a srdce k tomu,
den za dnem stejnej svět,
den za dnem kvůli komu?

Proč den za dnem,
dál přežít,
dnem bezduše jít,
už nedokážu snít.

Den za dnem se nic nemění,
tak moc mě to trápí,
tak nějaký den za dnem,
mi slzy tváře skrápí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 22.07.2009
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, jedam, Bíša, Gudula, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, ač je posmutnělá...*:)

15.05.2011 15:59:00 | PIPSQUEAK

tak to je
ne, je naděje

01.08.2009 13:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

be free darling..

24.07.2009 14:46:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí