koruna

koruna

Anotace: sny mě začínají děsit a o to víc, jak se až moc často plní ty, který by vážně neměly °-°

Spoutaná myšlenkami
Ohořelých stromů,
Ztrácím půdu pod
Nohama
A marně tápu
Ve vnitřním labyrintu.

Nelidské stíny tančí
Pod korunami králů
A mraky se zvědavě
Sklání níž,až se
Nemůžou vrátit.

Labutě večeří
Paprsky světla
Zoufalé něhou
A já s nimi
Soucítím, když
Dál počítám lístky
Sedmikrásek
A vyzývám se na
Souboj na život
A život.
Autor fuu, 23.07.2009
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Denael, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesvědčivé. Moc hezké obraty, okouzlily mě.

23.07.2009 19:08:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí