Hvězda Algol..

Hvězda Algol..

Anotace: .. v souhvězdí Persea

Vesmírný solitér - kam s ním?
řešení teď je nasnadě
děkovat může svým básním
a taky neskryté vadě

že chodit zapomněl, hrůza
rukama máchá (prý létá)
sotvakdy najde ho můza
neboť ta hvězda prokletá

Algol je, nevzhlížej na ni
na trofej Persea z bájí
hlavou je Gorgony v báni
nebeské, tak ať zahájí

u Beta Persei looping
já dolů hlavou se řítím
jsem se vším shitem snad kubík
bráním se s nelidským vytím

dopadl kluk do vln z hadů
to se to plave, mi věřte
zde prý není na závadu
syčet.. syčet.. ještě.. ještě
Autor Petbab, 24.07.2009
Přečteno 462x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, nejsembásník, Holis, NikitaNikaT., Sleepless Ioness, Veru, enigman, mamina, padající do neznáma, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tu posledni sloku...necim me upoutala-

25.07.2009 11:17:00 | Veru

vesmírný originál :)

24.07.2009 20:15:00 | padající do neznáma

A zase nebeská... píšeš o vesmíru moc hezky...

24.07.2009 17:55:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí