Loučení

Loučení

Anotace: Le dernier jour d'un condamne´...

Tisknu se
k tvým bokům
v zoufalé snaze
odnést si
alespoň kousek tebe
na věčnost.

Dnes je
poslední den.
Ten poslední den
Před potopou,
před pandemií,
před srážkou planet,
před koncem světa.

Až se příště potkáme
budeme stejní,
ale přesto jiní.
Herci,
kterým uprostřed dějství
přepsali
scenář.
Zpěváci,
kterým na turné změnili
program.
Malíři,
kterým popletli barvy
na paletách.

Milenci,
kterým se Bůh
směje
do očí.

Ten jeho smích ale,
lásko,
tentokrát
stál za to.
Autor Sleepless Ioness, 25.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ikdyž je mezi smutnými,není plačtivá,tip

25.07.2009 14:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí