vím,co mi schází

vím,co mi schází

Anotace: .

Život je skládanka
z radostí a strastí,
sudičky málokdy
přisoudí štěstí
Sudičko,ty víš,
co mi schází,
přisoudilas mi
moře nesnází.
už vím,co mi chybí,
skutečná blízkost lidí,
Tolik toužím po dlaních,
co pohladí mě ve vlasech,
tolik toužím po pažích,
co obejmou celý můj svět,
chci slyšet konejšivá slova,
co utiší mě zas a znova.
Chci vidět vlídnou tvář,
a ze srdce úsměvu zář.
Tak dlouho žila jsem,
za mlžným oparem,
já myslela,že tak
to má být,
že tak se má život žít.
Proč mi to
najednou tak vadí?
Poznala jsem svět,
kde lidi se maj rádi.
Už vím,
co mi schází.
Autor Aliklat, 25.07.2009
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: PANGÁSIUS, al-pacino, NikitaNikaT., WAYWARD, Květka Š., Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak najít a hotovo ST

26.07.2009 10:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí