Zmetek

Zmetek

Anotace: Me, me, me. Me too.

Nemám rád ráno,
kdy se ze sna probudím,
pak padám na dno,
jak si uvědomím,

že,

s úsvitem city vychladnou,
a tíha viny,
nad láskou, slepě vydanou,
dopadaj splíny..

Tak se zase stalo,
co nemělo se asi stát,
proč jen mi to nedalo,
proč chtěl jsem se ti dát?

Mám se omluvit, když vím,
že to alkoholem nebylo,
a proč o sobě nic říct neumím,
jak ve mně všechno rázem utichlo.

Asi vážně neumím s kýmkoliv být,
měl bych tě nechat žít, pryč jít!

Ale to nechci...

Mám sám na sebe vztek,
o moje srdce přeci nestojíš,
chovám se jak zmetek
tak proč mi to jen dovolíš?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 26.07.2009
Přečteno 325x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Stoneman, Monte Carlo, nejsembásník, padající do neznáma, Bíša, strašidýlko-střapatý, Kars, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co dává ti, to není láska, ale chtíč

26.07.2009 10:15:00 | Kars

Dobře napsáno, kde je problém? "o)

26.07.2009 09:47:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí