smíšený...

smíšený...

Anotace: nemáme

smíšený pocity
s tebou
a bez tebe
smíšený pocity
když vznáším se do neebe
smíšený pohledy
jak ohně draků
či plameny vášně
smíšený pohledy
odjezdy vlaků
cejtim se strašně
smíšený pocity
máš nebo nemáš rád
smíšený pocity
vem je už čert...
Autor BlackAngel, 26.07.2009
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: contionor, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím proč ale stašně moc se mi to líbilo st

27.07.2009 11:44:00 | contionor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí