More Pár..

More Pár..

Anotace: .. na Mesiaci

Nemý celú noc budem rýpať
o Tebe báseň do skaly
pod ňu do prachu slzy sypať
na kôpku, aby ostali

primrznuté tam na Mesiaci
na brehu Mare Vaporum
bude ich prietrž, keď pri práci
podľahnem citov náporu

a zanechám sĺz krištáľových
stĺp, z očí miesto podpisu
podobný tým, z jaskýň ľadových
vnútra zemského orbisu

More Pár chladných v pupku Luny
prekryje lásky písmená
ten kráter sĺz po okraj plný
bude môj svet.. (dovidenia?)
Autor Petbab, 27.07.2009
Přečteno 247x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, Mbonita, labuť, padající do neznáma, nejsembásník, Psavec, Simísek, Kubino 2, Elza511, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, za koupání na Měsíci...

28.07.2009 06:40:00 | nejsembásník

st

27.07.2009 15:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí