Člověk vs. Země

Člověk vs. Země

Anotace: ....

Člověk kdysi stvořen byl
aby na Zemi šťastně žil,
jenže nepochopil význam života
vynalezl zbraně a použil je doslova,

ach, naše krásná planeto
barevná, rozmanitá koketo,
proč lidé válčí a bojují
proč se navzájem zabíjí,

Ach, člověk nad Zemí vyhrát chce
příliš zbraní vymyslel k zániku,
najdi planeto, najdi cestu k úniku
k záchraně, jinak bude s krásou konec,

příliš mnoho svěřila jsi
tomu zaslepenému a nedokonalému,
braň se naše planeto, dokud je čas
nauč člověka s krásou zacházet
ať láska,spokojenost,štěstí zavládne,
a to co nejdřív...!
Autor o3_gambit, 08.11.2005
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mladý ekolog?:-)

01.09.2007 12:36:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí