Lhostejný

Lhostejný

Anotace: city,nenávist,zklamání

Byl jsi hvězda na černém nebi
Potřebovala jsem tě u sebe mít
Ted se neptám kde jsi
Nechal si mě samotnou jít.

Byl jsi vzduch,co jsem dýchala
A ted se s tebou dusím
Hrozně jsem tě milovala
ale už prostě odejít musím

Už to nejsi ty
Ten hodný a citlivý
Už to nejsem já
Ta malá a nevinná

Čas nás změnil
a každý jdeme svou cestou
Ty jsi se zkazil
a já se stala neštastnou

Už jsi mi lhostejný
tak jako já tobě
Nikdo nezůstal stejný
a já se naučila věřit jen sobě...
Autor FrozeN, 28.07.2009
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vazani abab a pak abcb? nesedici rymy, dokola omílane tema, nezaujalo natolik, abych dala tip

28.07.2009 20:01:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí