Na jedné lavici

Na jedné lavici

Anotace: Na jedné lavici seděli oba...

Sbírka: Barvy života

Na jedné lavici seděli oba.
On jako odpůrce – ona jak ptáče bez domova.

Čekala na zázrak – jakým je smíření,
jediné slovíčko – jež srdcem zazvoní.

Zázrak se nekonal – zbyla jen zloba.
Na jedné lavici zemřeli oba.

Se srdcem kamenným putují světem,
bez kousku radosti, bez úžasu nad životem.

Kamenné sousoší vytesala z nich zloba.
Na jedné lavici zemřeli tenkrát oba.
Autor Růžena Granátová, 29.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: springmaid, divoska_jaja, Isquieasuus, WAYWARD, Květka Š., destovecka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proč nezůstali kámoši,asi to neuměli,chyba

29.07.2009 16:25:00 | WAYWARD

Takového žití je škoda...

29.07.2009 16:10:00 | Květka Š.

Střípky života...

29.07.2009 10:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí