Nechtěj

Nechtěj

Anotace: ...černá vrána na zradle...

Nechtěj
být další příčinou mých trápení.
I když vlastně o nic nejde,
tak Tě raději varuji předem:
Nechtěj!

Až se opět utopím
v Tvých očích
tak už se nikdy
nedozvíš
jak to vlastně mělo být.

Nechtěj
aby Ti pak zbyla jen černá vrána
na zrcadle
jako jiným.

Nechtěj.

Já nechci chtít abys chtěl,
ale neumím si pomoci.
Taková prostě jsem.
A to nezmění ani ta vrána,
co už na Tebe čeká.

Je to na Tobě

Pustíš jí dál?
Nebo vezmeš prak?

Dej pozor na zrcadlo.
Rozbité nosí smůlu.
Autor vjeraa, 29.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: přema, destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí