Strach

Strach

Anotace: Jednou přišla návštěva

Dotkl se tvých zad
pařát černý
nechceš , však on
je ti věrný.

Z těla rve srdce
duši ničí
i v parném létě
zima kvičí.

Existence , ale nikdo v ní
nevěří
přišla za tebou, před
večeří.

Strach neodejde s
ránem
temnota navždy bude tvým
pánem.
Autor Čoki, 29.07.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, SaskieSmith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí