Vyhlídka

Vyhlídka

Anotace: o smrti

Hraje na kytaru a zpívá
vášen je pryč
Co jí jiného zbývá?
Když ví že jí ublížíš...

Nad hlavou pár hvězd
už dávno se setmělo
Spousta vesnic a měst
už nedělá co se jí zachtělo

Tam na vyhlídce
,kde každý chce být sám
Tam v té pochmurné vísce
kde každý pravdy se bál

Její život tam končí
rozhodla se sama
Pořád oddaluje chvíly kdy skočí
zrazená svýma očima

Nesudme dívku zklamanou
ona ví co dělá
Mne si ruku pořezanou
co jiného jí zbývá?
Autor FrozeN, 31.07.2009
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: BERYL.K, Veru, T-Mac
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano - jít dál...

31.07.2009 13:23:00 | BERYL.K

Tam na vyhlídce
v samotě
a bolesti.
Člověk nejprve se bál.
Pak zbaven předsudků
pravdu rozpoznal.
A strachupustě
ze dna duše
do údolí zavolal:
Půjdu zas
a znova
dál.

31.07.2009 10:27:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí