Hvězda Epsilon Indi Bab..

Hvězda Epsilon Indi Bab..

Anotace: .. k Zemi nejbližší hnědý trpaslík

Vzlétl jsem na jižní oblohu
do souhvězdí Indiána
chceš-li, vím, jak Ti pomohu
pojď v náruč Suprmana

najít hvězdu z čokolády
chci koupat se v ní s Tebou
hejblátka dva všeho všady
budem tam, co se hejbou

nahá a přec ne nahá
jsi, tak Tě ve snu líbám
lodě Tvých rtů příď dosahá
k mým, já jim neuhýbám

v objetích polibků tisíc
na Epsilon Indi si vysním
pak ten sen k ránu mizíc
slzou.. slanou potřísním
Autor Petbab, 31.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, spare, labuť, Simísek, Psavec, sophia92, Květka Š., BERYL.K, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, líbí...*:)

12.10.2010 09:10:00 | PIPSQUEAK

Opět snicí..ke hvězdám...ke Slunci...pryč

01.08.2009 07:32:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí