Poslední Chvíle

Poslední Chvíle

Anotace: Basnička věnovaná těm co vědí že nikdy není nic věnováno pro ně.

Vidět všechno černě znamená vidět,
bolest je krásná jako dívka v šatech černých jako noc,
ptáš se jak tu můžeme nečinně sedět,
a nepřijít umírající na pomoc ?

Hřející srdce náhle ztvrdlo,
a bílá panna bezvládně tu leží,
nech vlky rozdrásat jí hrdlo,
svět i bez ní přec dál běží.

Hrobku temnou postavit dali,
odešly mlčky bez hlesu jako stíny,
bez slzy aniž by oči zamžikaly,
vrána zakrákala v poslední chvíli.
Autor Earl, 31.07.2009
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Trauma, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tam na konci hrubku ;-)

03.07.2011 17:16:00 | černý motýl tmy

nádhera...ST :)

28.08.2009 20:20:00 | Trauma

krásná báseň....a za tu druhou sloku smekám...

31.07.2009 20:09:00 | Hloupá Květinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí