Boj za pravdu

Boj za pravdu

Anotace: ...

Boj za pravdu

Černá kápě, černý plášť.
K světu v srdci chovám zášť.

Mou postavou zlost ovanula.
Chci se pomstít zas a znova.

Chci vzít kord a bodnout srdce.
Čepel krví zmáčet lehce.

Chci povstat a zapřít se.
Ať tělo může činit se.

Chci se pomstít zas a znova.
Ať spravedlnost najde slova.

Chci, ať sny mé se vyplní.
Chci žít jen život nevšední.


A když nepůjde tak činiti.
Nechám svůj život zmiziti.

Nechci dělat narážky.
Však dost už bylo přetvářky.

A proto prosím zas a znova.
Vtiskni spravedlnosti svá slova.
Autor krisii, 01.08.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Kajaro, Charibeja, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Boj za pravdu pomstou? Není to trochu protichůdné?:-o

01.08.2009 12:53:00 | Krokodylekx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí