Zveš...

Zveš...

Anotace: ...bohužel, pravda... Všem přeji jen usměvavá líčka a láska ať vás hýčká...

Zveš na večeři,
ať zapomenu na bolest,
to fakt věříš,
že tím vše smažeš?

Nesmím k vodě, na slunko,
díky Tobě a kyselině,
bezmoc, krutost...
máš ruce v klíně.

Zhroutíš mé tělo,
pak pečuješ,
kéž by se mi chtělo,
ať nežiješ...

Ne, to nechci,
naopak mám strach,
uvězněna v kleci,
neměň se v prach.

Nezabíjej nás,
nech mě žít,
nevydírej
a nech odejít...

To se nikdy nestane,
jsi opravdu cvok,
Tvá mafie mě dostane,
nemohu udělat ani krok...

Kéž by to byl jen
zlý sen...
Realita je to,
hororový den...

-a to již každý-
Autor toužím.jít.dál, 05.08.2009
Přečteno 303x
Tipy 15
Poslední tipující: padající do neznáma, Isquieasuus, Házté, Simísek, Paulín, Květka Š., Psavec, Hazentla, Gudula, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš hezky o nehezkém životě...

06.08.2009 08:02:00 | Házté

...ách jo.(Spíš ách ne!!!)

05.08.2009 15:10:00 | Květka Š.

Přeji Ti hezký pohodový den.

05.08.2009 14:36:00 | Psavec

Kéž by to byl jen
zlý sen... přeju nejen sny ale opravdu klid a pohodu

05.08.2009 08:27:00 | BERYL.K

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí