Zavist

Zavist

Anotace: ...

Výsměch,bolest,strach.
Kde je teď přátelství?
všechno se obrátilo v prach,
a říká mi jediné poselství.....

Když ty které máš rád,
a sám v sebe nevěříš,
když přežiješ buď rád,
že je svět svině mi nevěříš.

Směju se ale jen potichu,
a závidím tobě,
marně hledám útěchu,
když ležíš ve studeném hrobě...
Autor Earl, 05.08.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí