Nikdy, nic, nikde

Nikdy, nic, nikde

Anotace: nepřekoná, co v srdci bývá psáno

Zas jednou těžké slzy tečou,
za nesmyslnost mou.

A kdybych své tělo,
každou drogou světa přeplnil,
nic z nich by nepřebilo,
ten cit, kdy v náručí tvém jsem byl.

A tak asi věčně trpět budu,
beze snů a doufání,
ve spánek ulehnu,
zapomenuté vzpomínání.

Tak zas jednou v té místnosti,
bez tepla lidského doteku,
nešťastník topí se v zoufalosti,
tiše a bez vzteku.

Beze slov, jen na tváři ulpěly,
smítka nevyřčených pocitů.
- Co nesmí na povrch.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.08.2009
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Psavec, padající do neznáma, Isquieasuus, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

15.05.2011 16:02:00 | PIPSQUEAK

co nesmí
to je jen tvoje,dobré

07.08.2009 18:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí