Polní

Polní

Anotace: ...

.....ukážu ti hvězdy
utrženým květem
z bromélie.....

/
Na jedný dece

v prostřed pole

rotace deprese
na žulovym podkladu

mrtvola jelena
s hlavou v myslivně

motýli bez šupin
couraj se pěšky
se sosáky v oblacích
sražený nočními vlaky
počítaj stromům listy

okolo nahých těl

v prostřed pole
/

...tam, kde krkavci mluvěj o potratech...

/Pletenec dvou těl

v posekaný trávě

štěkot zaběhlejch fen
v tóny noci
toužej po vlcích

posekaný obilí
s klasy v silách

lišky s vzteklinou
ožralý vakcínou
zkoušej teplotu
olovněný louže

blízko extáze
muže a ženy

v posekaný trávě
/

...jemnost proniknutí pohlaví v pohlaví...

/
hraboši ucpali si nory
použitejma gumama
/

.....ukážu ti hvězdy
utrženým květem
z bromélie.....

.....jen co přijdeš z procházky.....
Autor chroust17, 10.08.2009
Přečteno 242x
Tipy 18
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, Churry, dream in emptiness, LeeF, Bíša, Psavec, Dota Slunská, ziriant, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mazec.. skvostna.. =)

14.08.2009 14:29:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí