I v slzách je síla..

I v slzách je síla..

Anotace: Věnování kamarádce.. Netrap se a žij dál. Lehce se říká těžko to jde..

Síla a city pomalu odchází,
a jen bolest neustále přichází,
další mladý člověk odešel,
bez pochopení a lásky..

Svíčka zhasla knot dohořel,
a tobě slzy na očích zůstaly,
však to by si určitě sám nepřál,
vždyť celý život by ti dal.

Jen chuť žít a se vším se bít,
to vše došlo neznám jeho,
znám jen tebe teď trpíš,
ale brzy pochopíš...

Osud už je takový a jen jeho přání,
odejít zůstalo a v tvých očích slzy,
to rozhodnutí zanechalo,
v srdci stesk a vztek bolest i lítost..

Ty pocity méněcennosti velmi dobře znám,
a sám za sebe říkám,
Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij dál..
protože nic jinehé nezbývá a mnoho lidí..
tě má rádo.. a mezi i nimi tenhle autor...
Autor Mausik, 10.08.2009
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, carodejka, Bíša, Házté
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a snad dá i sílu jít dál :)

12.08.2009 04:22:00 | BARBYE

Pekna st.

11.08.2009 17:13:00 | carodejka

Ahoj...krásná básnička..hodně se mi v ní líbilo to vnoření citátu tak, že to přidá odhodlání...jen bych to trošku více zrýmovala..třeba na ABBA...ale jinak krásná báseň..máš opravdu talent..pokračuj..ahoj

11.08.2009 15:47:00 | nikol494

hezké povzbuzení..ST !

10.08.2009 21:05:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí