?

?

Anotace: !

Píšu, píšu o neštěstí
píšu, píšu o bolesti
Píšu, píšu o ničem
Píšu, píšu, jsem sklíčen
Nevím z čeho se mám smát
Nevím o čem mám psát
Hodně věcí nevím
Hodně věcí skurvím
Zbytečně žiji
Jen tady hniji
Nikde není chuť žít
Každý by chtěl pít
Aby zapomněli na svoje prohry
Alkoholové dohry
každé ráno zas a zas
Na život není čas
Konečně nevíš, že nic nevíš
Ok, ale na jedno mi odpovíš!
- Proč piješ, to víš?
Neodpovíš, nic nevíš
Už nemáš žádnou minulost
Žádný život, jenom zlost!
Autor D.Angel, 10.11.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám proč být optimisticky naladěn...

11.11.2005 12:47:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí