Ptáš se proč?

Ptáš se proč?

Anotace: ..tohle je vyjmuto z jedné písničky, ale krásně to něco popisuje..

Sbírka: Mé výtvory

Ptáš se proč, já musim odejít pryč, život jde dál..
Ptáš se proč, já od tebe odcházím, mě nezměníš..
Ptáš se proč, je osud tak zákeřný, to ti nepovím..
Ptáš se proč, nemůžeš zůstat se mnou, já se omlouvám..

Byla si pro mě všechno..
Děkuju Bohu, za každou minutu strávenou po tvém boku..
Byla si svěží, dala si mi sílu žít..

Žádný drogy,
byla si tou, kterou jsem si chtěla jednou vzít..
Cítit se šťastná v depresivních situacích..

Pro mě přišel čas,
můj život rozebrat,
kousek po kousku..

Já nejsem žádněj srab.
Chci jen vnímat..
Nedokážu lhát svoji holce o tom, že je všechno v pořádku..

Proč zrovna já musim podlehnout rakovině,
život je prostě svině..

Nelituju ani jedné minuty, cos se mnou strávila,
nezapomenu na tebe, NIKDY baby..

Život jde dál, já i ty to dobře víš, tak mě nech jít, přísel čas kdy musim odejít..
Já budu vždycky já a ty to nikdy nezměníš, tak na mě vzpomínej, kdykoliv se probudíš..
Nesmim ti říct proč se naše cesty rozchází, už je to tak, nikdo na světě to nezmění..
Až nastane čas, tak to všechno pochopíš, zůstane po mě dopis, co ti všechno vysvětlí..
Autor Chicki, 12.08.2009
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ptáme se,ale kdo na to odpoví?

12.08.2009 15:37:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí