Plynutí času

Plynutí času

Anotace: čas

2.1.2009 15:20

Plynutí času

Čas plynul
šel směle dál
nám se však nedostal
přesto na sebe myslíme
a v duchu ruku v ruce
plynem směle dál
časem nepovšimnutí
po své cestě daleké
přesto společné
se svými srdci
dál a dál po té cestě
jež nám čas
svůj prostor vymezil
a nám svoji něžnost
a lásku dal
jen ve svém čase zapomenutém
po cestě plných nástrah

Přesto jsme spolu
a jdeme času společně vstříc
za svým štěstím prokletým
jako dva temní Andělé
Autor JarekBrnoCz, 12.08.2009
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Tacca, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá.

12.08.2009 22:35:00 | Psavec

Přijde mi to celkem otřepané, spíše fráze. Jen ten poslední verš stojí za to.

12.08.2009 18:14:00 | Elvien

..pěkně napsáno..i když citovým strádáním obestřeno..

12.08.2009 18:00:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí