Insomnia

Insomnia

Anotace: ...to světlo nedá očím zavřít, a nechce člověku se spát, a v těch chvílích pravdy kluzký, není třeba tmy se bát...

Snad marnosti,
touhy, hrdosti,
lepkavé kapky
slizce stekly.
Po čele, po tvářích,
pak po bradě se smekly.
Dusivá vina se na ně lepí.
Řasy mi slepí.
Lepí se.
Se lepí.
Se lepí.
Lepí se.
Sle-pí.

kurva, copak jste slepí?!
Autor Jinx..., 12.08.2009
Přečteno 248x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí