Dlouhořád(k)ová

Dlouhořád(k)ová

Anotace: ...

Vůně, co svazuje a roznáší
aroma půnočního sezení,
poslední kapesníky na šňůře
na suchém vzduchu nic moc nemění.
Tráva, co propichuje balonky,
a zralé švestky, které černají,
okamžik zítra, kdy se rozsvítí
lampy, co noci se nenají...

Vůně, co cítím, ta tě prozradí,
trochu citron, který láska pokryla,
na kytaru zdáli ti zahraju
Bolero a taky něco od Kryla.
Tráva, co propichuje radosti,
mění je za králíky z klobouku,
okamžik zítra, až se rozjasní
a ptáci vyženou mě na louku...
Autor voedor, 13.08.2009
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Psavec, Mbonita, Zpátky, Tacca, hašlerka, Elvien
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k protažení...

16.08.2009 00:03:00 | enigman

Není tu kolonka pro posmutnělé básně...
A nechtělo se mi všecko cpát do ostatních...

14.08.2009 10:02:00 | voedor

možná trochu smutná, ale nádherně.

13.08.2009 19:11:00 | hašlerka

Nádherná. Opravdu, jsem si tím naprosto jistá, protože jsem ji četla třikrát =) Jen nevím, proč je zařazena mezi smutné =)

13.08.2009 19:05:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí