Definice osudu

Definice osudu

Anotace: Billy Talent mě donutili se zamyslet nad mým vlastním osudem. Dopolední rozjímání.

Dejte pozor, drazí páni!
Tahle slečna není k mání!
Potřebuje jen váš soucit,

občas vaše ruce zlíbá,
v tom je její hlavní chyba,
chce mít ráda aspoň pro ten pocit.

Na zemi leží stoletý prach,
není v něm ani stopa po stopách,
na její hrudi, na psacím stole,
na stěnách ONA zlámaná v kole.

Stěny křičí
její osud,
všem je známý
- odsud posud.
Ticho je křik
a pohyb je klid,
největší úděl
je ve skříních skryt.


Stoletý prach...
Stopy po nohou...
Najednou vidíte jednu za druhou...

Na stěnách sny, co jednou odezní.
Na stěnách to, co kdysi běželo.
A když se setmí, obětí tmy,

všechno, co utichlo,

všechno, co brečelo...
Autor myší královna, 13.08.2009
Přečteno 576x
Tipy 13
Poslední tipující: Churry, padající do neznáma, Bíša, Psavec, Sam&ntha CH.Camberly Way, Giginka, klaris.mertlice, Elisha, 6thSun
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková zvláštní, osobní, hezká..mooc =)

13.08.2009 23:25:00 | Giginka

Dnes uz nic dalsiho nectu, at uchovam si ten pocit, nadherna....diky

13.08.2009 22:32:00 | klaris.mertlice

Tak ta je super!!

13.08.2009 21:19:00 | Elisha

Je taková energická, dobře plyne a dobře se čte. Závěr je vynikající.

13.08.2009 19:42:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí