Černá rakev

Černá rakev

Anotace: ...

Černá rakev
na ní hlína.
Černá rakev s bílím křížkem
a v ní duše, duše bídná.
Zvony zvoní umíráčkem.

Všude květy - bílé růže
a déšť v podobě pláče.
Nářek, bolest, smutek, žal
a hrob slzami zmáčen.

Neplačte, jen netruchlete,
takhle já to nechtěla.
Pořád jsem přec ještě s vámi,
i když duší bez těla.
Autor Sýkorka07, 16.08.2009
Přečteno 269x
Tipy 26
Poslední tipující: Vlk v rouše, strawbery, Kars, Doradan, Mbonita, Soledad, Zpátky, padající do neznáma, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duše je v tvých smutných básních

18.08.2009 07:42:00 | Kars

st
líbí se mi...

16.08.2009 17:29:00 | J.F.Julián

jen ta duše která letí
smutek s tváří svědčí
o mrtvém stinu
v žijícím těle
jako pozdě přijdoucí anděle
/častečně jsem se inspiroval,nevadí ST/

16.08.2009 13:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí