Ve stínu

Ve stínu

Anotace: ...

Rány skrývá moje srdce,
tají bezmoc svojí.
Brzy již se tělo moje
se smrtí svou spojí.

Unavená, polapená do ošemetných sítí.
Skoro už jsem zapoměla,
že slunce na zem svítí.

Jeho svit a jaho krásu,
tu záři hřejivou,
jež tak dlouho nebyla nademnou.

V hlouby duše chci zpět ten pocit,
ten pocit radosti a štěstí.
Nadruhou stranu, pořád mě ještě
zlá deprese drží v kleštích.

Ovládá mě jak bezmocnou loutku.
Co se jí zachce si semnou dělá.
Směje se když mám slzu v koutku,
co bylo světlé začernila.

Mučila mě, mučila.
Nikdy nemá dosti.
Snad přestane až už ze mě zbydou jenom kosti.
Autor Sýkorka07, 16.08.2009
Přečteno 299x
Tipy 16
Poslední tipující: Nergal, Kars, Soledad, labuť, padající do neznáma, Psavec, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezka..tip

18.08.2009 12:59:00 | Nergal

Sýkorko Koňadrová, tem modrý papír, na který píšeš, je nekonečně dlouhý. Až ho popíšeš, pak se svými kostičkami nalož jak budeš chtít, ju, slib nám to.
ST

18.08.2009 07:46:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí