Poslední krok

Poslední krok

Anotace: tak trochu o sebevraždě ...

Pod širým nebem za úsvitu
stála holka osamělá,
dívala se dolů z mostu,
ani nevěděla co dělá.

Hlavu měla prázdnou,
v očích neměla strach
a v tuhle chvíli zrádnou
cítila, že přišel krach.

Zavřela oči a plna odhodlání
vstoupila do prázdna.
Už nikdy se nesplní její přání,
poslední naděje vyhasla.
Autor Ape.in, 16.08.2009
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Samanta, Házté, doktor srdcí, Zambie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí