Pohádka

Pohádka

Anotace: ... o jedné princezně

Sbírka: Naprosto volné verše, Jahodové nebásně

Povím vám pohádku,
o jednom nešťastném děvčátku...
Byla to princeznička...
Hledala, hledala... až ho znovu našla...
Má ho, ale jako by ho neměla...
Chce ho a nemyslí na nic jiného....
Cítí to, i když jí to její feministickej mozek zakazuje....
A tak blbá feministická princeznička
udělá ti jediný co umí....
... bude brečet a ubližovat si....
Masochistická zrůda
udělá si krvavý večírek.....
Opije se jako starý prase
a pak?..... vždyť víte....

No jo, princezničky jsou
taky jenom lidi....
Autor Striptérka, 19.08.2009
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Marbal Škutin, jedam, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí