Zastřel se

Zastřel se

Anotace: no comment

Každý den
Myslíš jen
Na to, jak kulka letí vzduchem
Proletí ti uchem
Vyletí druhou stranou
Uvidíš minulost hranou
A proto vezmi pistoli
Zastřel se, protože život bolí
Po smrti bude klid
Starosti nebudeš mít
Proto zastřel se
Životu nedej se
Zastřel se dělej pohni
Své tělo spal v ohni
Zastřel se běž, běž
Zastřel se, sám to tak chceš
Svou budoucnost si znal
Tak se zastřel, dělej, pal
Život sis podělal
A pak si to konečně udělal
Autor D.Angel, 12.11.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

to teda jo :-/

23.12.2005 11:44:00 | D.Angel

drsne...

22.12.2005 23:50:00 | Ňamka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí