Až...

Až...

Anotace: Mé půlnoční snění o životním dění

Až večer vyjdou všechny hvězdy na obloze,

až přestanu bytí módním hitem ve výloze,

až přestanou tvoje oči něco skrývat,

pak teprve se začnu do nich tiše a něžné dívat,

až se jednou budeš cítit sama,

až zůstaneš stará a opuštěná dáma,

až bude všechno krásné,

protože v dobu moje srdce zhasne,

až budu psát další řádek této sloky,

až půjdeš spát na hotel Pátek hned vedle Soboty,

až pochopíš všechny krásy světa,

až řekneš chlapče čeká tě odveta,

až pochopíš význam mých slov,

až řekneš si, pane bože, on je vážně cvok,

až zajdu s kamarádem na posledních 20 piv,

až mi řekne, ohrožený druhu, musíš zůstat být živ,

až ti bude jednou všechno jasné,

až od Kryštofů i Lampion zhasne,

až jednoho dne rozhodneš znenadána,

až zase změníš na facebooku svůj stav do původního na nezadaná,

až po tom co teď vlastně říkám,

až si vlastně uvědomím,nad čím životem teď vzlykám…
Autor Frenky_dlouhan, 21.08.2009
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: kaaamiiii, Rootness, vincent christian böll
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jufa:) moc děkuji!

22.08.2009 01:38:00 | Frenky_dlouhan

Jufa:) moc děkuji!

22.08.2009 01:37:00 | Frenky_dlouhan

:) Sice je to místy srandovně rýmované, ale o to více mě to rozesmálo, žádné přehnané verše, místo toho všudypřítomný facebook a tu a tam hrozně moc pěkné verše s názvy:)

22.08.2009 01:31:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí