Nevím, jak pomoct mám

Nevím, jak pomoct mám

Anotace: kdžy to takhle doma je....zdá se že není už naděje...

Nevím, jak pomoct mám
člověku v tísni
Mé srdce topí se
v smuteční písni

Matka má smutná
žitím je zmožena
Ptá se tak úzkostně
proč byla zrozena

Každý den doma –
obrázek chmurný
Přijdu a pozdravím
zbylé dvě urny

Na nich je vyryto
přímo v jejich čele –
máma a táta
v neživém těle…
Autor Chašmodský, 23.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Jitinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí