Až se zas vyflákáš (...pochopíš?)

Až se zas vyflákáš (...pochopíš?)

Anotace: .

Až zase spadneš tlamou na patník
až zase vrazíš čelem v obrubník
až zase proletíš skrz ostnaté zbroje
až se zas propadneš do žumpy hnoje

tak to ti říkám, jen tak si uvědomíš
žes byla další naivní kráva
co svůj život žila jen v podvědomí
a "dokonalostí" se unést dala

na zemi se budeš válet čím dál častěji
a číst si tam ve špíně jaký je svět
a až tě někdo zvedne budeš utíkat rychleji
abys zakopla a dočetla těch pár vět

a až se konečně naučíš ten svůj život chápat
bude tvé tělo již pod drnem mrtvolně chrápat
Autor eery, 26.08.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Le ver luisant, Markéta..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku drsný, ale dobrý!

27.08.2009 08:40:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí