Barvy z duhy

Barvy z duhy

Anotace: colours of rainbow

Maluju si obrázky z duhy,
ze svých vlasů fialové stuhy,
ze svých očí kmeny stromů kolem,
ze svých rtů květ jabloní i s polem.

Maluju si obrázky ze zloby,
svou krvý zaplácám ty stuhy.
Stromy překryju tmou černou,
květy utrhám ať zhebnou.

Maluju si šedou barvou sny své,
duha dál je než si myslim.
Navždy uvězněná v černé -
na stuze stromě v poli s květy visim.
Autor Elizabeth-Lili, 28.08.2009
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podle mě je tahkle super...

18.06.2010 21:25:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí