Eva

Eva

Anotace: Jedna věnovaná jedné velice dobré autorce

U studny klečí holčička,
a mráz sžírá listy stromů,
v kapce slzy smutku trošička,
brečí,naříká chce domů,

Kolem ozývá se neúprosné vytí vlčí,
a kapky deště stékají jako pramen po zádech,
kdo osuší jí stesk z očí,
když milujícím dojde dech,

klečí, bledé vlásky se třpytí co slunce svit,
bledne noc a a chladnou tváře,
kéž rodinu a lásku by mohla mít,
do nebe k andělům míří dětské duše záře
Autor Earl, 29.08.2009
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Trauma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí