Pozvánka

Pozvánka

Anotace: pro "prince", který nosí vodu života

Už není co říct,
důvodu k životu,
chtěl bych najít víc.

Hledám, ptám se...
ale neodpovídá nikdo.
Nikdo už víc nemluví,
a když se zase zeptám,
slyším pouhé výmluvy.

Když důvodu k životu málo je,
měl by snad život skončit?
Snad jsou důvody, které neznám,
snad mi někdo napoví,
snad někdo sebere mi zbraň,
kterou smutná mysl je,
očistí mě čistou vodou,
a probudí mě s novou dobou.

Prosím přijď,
já počkám,
zbraň odkládám,
ubírám se ke spánku
tak přijď...
...tady máš mou pozvánku...
Autor greenus, 30.08.2009
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí