Pod křídly

Pod křídly

Anotace: ...

Nahé siluety
nakreslené
prstem na sklo
- usychat na slunci -

Příběhy čtené
z pohybujících se
čajových lístků
genmaichy
- stále se měnících -

Kolorovaná fotografie
na zdi
se usmívá
koutky úst
- je krásná -

Vědět,
že místo,
kam přesně zapadám
a patřím,
je tvé náručí
- být zamilovaná -

Usmívat se
- a plakat -

Vonící kouř
vzatý z útrob plamenů
tě celou obklopí
- ale nespálí -

A
ať žiješ jakkoli,
podstatou je
pouze
Ten druhý
Autor ztracená, 31.08.2009
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Bíša, Churry, Jana M., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda.. dalsi ST na tvuj ucet..

12.02.2010 23:49:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí