Trápení a tápání

Trápení a tápání

Anotace: když se nedokážu s něčím vyrovnat...

Je to zvláštní, je to divné.
Dávno, celkem už dávno
se to stalo.
A já nevím.
I když tomu zdánlivě nic nebrání,
a docela bych i chtěl,
cítím, že nemohu dost dobře dál.
Vůbec nevím,
totálně nevím,
zda snažit se zapomenout,
pokusit se hodit smutky za hlavu
a věnovat se raději něčemu užitečnému,
myslet hlavně střízlivě a racionálně,
což mi hodně baví,
ale počítat s tím,
že negativní vzpomínky a pocity se asi budou vracet,
nebo je zkusit řešit,
trápit se dál
a pokusit se odkrývat dávno zapomenutou minulost.
Nebo vůbec hledat příčinu toho,
co mi to teď vlastně tak trápí
a co mi brání naplno žít

Babrat se ve svých pocitech
může problémy vyřešit
nebo ještě nadělat větší zmatek.

Ach,
bez některých emocí
by se jistě žilo líp
a snadněji.
Ale mám je,
s tím asi moc nenadělám.

Prý je možné být radostný i smutný současně.
To mi uklidňuje.
Velmi.

Každopádně,
s čímkoli, co se stane,
a nemohu to ovlivnit nebo změnit,
se prostě musím smířit
Jinak to nejde.
Autor Foton, 31.08.2009
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: Judita, Live to fight, ludmil, Severka, Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou mi velmi známé pocity. Doporučuji okamžitou sebevraždu.

07.09.2009 18:14:00 | ludmil

To jsou mi velmi známé pocity.Moje babička mi říkala abych v těchto případech dělala to,co bych poradila svému nejlepšímu příteli.Třeba to pomáhá,ale mé pokusy byly zatím marné,ale zkouším to dál.

31.08.2009 18:03:00 | Elisha

Se závěrem souhlasím, ale... všechno se dá řešit. Jenom je vždycky na nás, jak a jestli to vůbec chceme řešit a nebo... zda se v tom nechceme stále dokola přehrabovat, protože víme, že řešení bude nepříjemné a možná i bolavé...

31.08.2009 15:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí