Temno

Temno

Anotace: ..

Temná je noc vševědoucí,
a budoucnost je osudů hra,
bojím se,přízrak budoucí,
probudit se musím ze sna,

Tlučící srdce na dlani,
láskou bije o pomoc,
bohužel na všechno jsme samy,
drží nás všechny zlá moc,

A tak kráčet osudu vstříc,
život je bída samá,
s hladovějící odvahou sic,
že nám peníze a moc víc než láska drahá...
Autor Earl, 01.09.2009
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, nejsembásník, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí